Een dagje in de keuken van de coach

Het geheim van de chef
“Van de professional die het net even anders doet”

Voor wie?
Ben jij psycholoog, trainer, docent, (kinder)coach of begeleid jij mensen met een hulpvraag, en wil je:

  • Vanuit ontspanning meer bewust-zijn en bewust-wording in je werk toepassen? Zodat je als coach geen pleister op de wond hoeft te geven, maar voor ware genezing gaat.
  • Vanuit jouw heldere basis anderen helpen naar bewustwording en inzicht? Waardoor er concrete stappen vooruit gezet kunnen worden.
  • Naast het “reguliere” werk ook tools inzetten die je niet uit boeken leert? Maar die net voor dat duwtje in de rug zorgen, of juist die liefdevolle schop onder de billen. Die je helpen onbewuste processen bewust te maken.  Je leert hoe je “ankermomenten” in kan zetten en welke metaforen je kunt gebruiken.
  • Meer zichtbaar zijn in wie jij bent en waar je voor staat? Zodat jij vanuit een zelfverzekerde basis de mensen aan jou kan binden waar jij het allerliefst mee werkt. 

Wat mag je verwachten:

Hier en nu
Als Mindful Coach neem ik je mee in het “hier en nu” vanuit een nuchtere benadering en met beide benen op de grond. 
Ik leg je uit wat de meerwaarde is om vanuit het “hier en nu” te coachen door het je zelf te laten ervaren. De oefeningen die aan bod komen, krijg je uiteraard mee. We besteden aandacht aanhoe je als coach buiten de inhoud kan blijven en hoe je toch tot diepgang komt.

Gedachten
We bekijken de rol en invloed van gedachten en hoe je daarmee kunt werken. Ik besteed aandacht aan het feit dat je hoofd en lijf niet van elkaar te scheiden zijn. Door praktische oefeningen te koppelen aan de theorie demonstreer ik wat dit echt betekent, en hoe je dit binnen de coaching kunt toepassen.

Waarden
Samen gaan we aan de slag met jouw waarden. Ik verschaf je inzicht in hoe je jouw waarden binnen je werkveld kunt inzetten. 

Schrijven
Ik laat je de kracht van het schrijven ontdekken én leer je hoe je jouw coaching ook mee naar buiten kunt nemen. Je zal ontdekken dat de verbinding met de natuur verdieping brengt in het vraagstuk.

Gestructureerd en helder neem ik je stap voor stap mee in het hele proces. Alles staat uitvoerig beschreven in de map die je meekrijgt.  Het wordt een intensieve en interactieve dag voor jou als mens en professional. 
Ik beloof je dat je enthousiast, moe en voldaan naar huis gaat.

Waarom
Het wiel hoef je niet opnieuw uit te vinden, dat heb ik voor je gedaan;
op deze dag nodig ik je uit om een kijkje te nemen in mijn keuken. Ik deel exclusief mijn kennis en onthul mijn coachingsgeheimen aan jou.
Aan het einde van de dag ga je naar huis met een goedgevulde symbolische tool-box vol doelgerichte coachingsmiddelen: tips, tools, inzichten en meer zichtbaarheid: àlles komt voorbij. 
Daarmee heb je alle informatie in huis om zelf in de praktijk toe te passen en ben je nog beter in staat om jouw beoogde klant aan je te binden.

Aanmelden
Stuur me even een mailtje of berichtje als je denkt dat deze trainingsdag een mooie aanvulling is op jouw bestaande aanbod. 

Wanneer
zondag 8 maart (VOL)
zaterdag 11 juli
Tijd 10.30u tot 16.00u
Waar De Hooiberg in Leersum
Kosten €150,00 inclusief lunch, materialen en map waarin alles zorgvuldig uitgeschreven is.