DayRetreat

Schud de winter van je af en verwelkom de lente met deze DayRetreat

Ook zo moe van het druk zijn?  Zou je niet liever willen ‘zijn,’ zonder dat ‘druk’? 

Je kent het wel: van die periodes waarin je denkt dat “alles” tegelijk lijkt te gebeuren. Alsof je wordt overspoeld door belangrijke dingen die natuurlijk allemaal op hetzelfde moment geregeld ‘moeten’ worden. De plannen die je voor jezelf hebt gemaakt lijken hierdoor steeds weer onderop je “to-do lijstje” te belanden.

Tijd voor jezelf lijkt dan geen prioriteit. Jij komt op de laatste plaats. 

Jij, als lief en zorgzaam type, staat ook nog eens graag klaar voor anderen. En hoewel mensen jou zien als een sterk en zelfverzekerd persoon, voelt dat van binnen niet altijd zo. Zo begripvol en geduldig als jij voor anderen kunt zijn, zo moeilijk vind je dat voor jezelf.
Je bent gevoelig en weet precies wat een ander nodig heeft, maar hierin vergeet je regelmatig ook voor jezelf te zorgen. Je zet liever jouw eigen wensen aan de kant dan dat jij degene bent die een ander teleurstelt of verdrietig maakt.
Vaak voel je te laat dat je over je grens bent gegaan en is de prijs die je daarvoor betaalt hoog: doodmoe, hoofdpijn of andere spanningsklachten die je voelt in je lijf. 
Jezelf “prioriteit maken” vind je lastig.

Hoe zou het zijn als je eens vanuit zachtheid en met oprechte aandacht bij jezelf zou inchecken? 

Om een hele dag tijd voor jezelf vrij te maken en waarbij ik je leer om vanuit ontspanning verschillende gerichte oefeningen te doen die je weer dichterbij jezelf brengen.
Een inspirerende dag waarbij de lente symbool staat voor een nieuw begin. Misschien ook wel jouw nieuwe begin. Een mooie gelegenheid om te kijken waar je staat in het leven. En waar je (eigenlijk) naar toe wilt. 

Als je weet waar je vandaan komt, zijn er absoluut geen beperkingen waar je naartoe kunt gaan.” ~ James Baldwin ~ 

Dit ontdekken we door inspirerende schrijfopdrachten die zorgen voor verbinding met jouw wensen, zetten we je creativiteitsspier aan het werk, doen we zachte yoga om de aandacht naar binnen te richten en uiteraard gaan we de natuur in waar we bewustwordingsoefeningen doen,waardoor je als vanzelf van je hoofd naar je hart zakt. 

Trakteer jezelf op een dag vol lieve aandacht voor jezelf en laat je verrassen door wat deze oprechte aandacht jou geeft.

Laat het me weten als je er graag bij wilt zijn door een mailtje te sturen en dan ontmoet ik je graag in de Hooiberg.

Wanneer:

Zondag 17 mei
10.30u – 16.00u
Locatie: Hooiberg in Leersum
Kosten: €75,00 pp inclusief lunch

Neem gerust je vriend/man, moeder of buurvrouw mee en betaal samen €120,00 inclusief lunch.