Recensies

Recensies Mindful Walk

Patricia heeft meegedaan aan de clinic en schrijft:

‘Het was fijn om met de mindful walk mee te doen. Ik vond het een heel ongedwongen en relaxte sfeer. De oefeningen waren leuk en afwisselend. Sowieso heerlijk om een paar uur door het bos te struinen en lekker buiten te zijn, maar het was ook leerzaam en ik merkte dat ik ook erna op dingen lette (zoals de ademhaling) waar ik me anders niet zo van bewust was. Een leuke en leerzame les dus.’

Margreet heeft meegedaan aan de clinic en schrijft:

‘De mindful walk ‘s ochtends heb ik als heel prettig ervaren. Ondanks het feit dat ik regelmatig alleen in het bos loop (dan wel met de hond natuurlijk) was het mooi om extra bewust te worden van mijn eigen gedachten en ademhaling en van de kleuren, structuren, geuren etc in het bos door de verschillende oefeningen/ spelletjes. De meditatie-oefening en de daarop volgende stilte-wandeling vond ik extra ontspannend. Jijzelf straalt een hoop rust en betrokkenheid en energie uit, dank daarvoor!’