Mindful Lunch Walk

Je werkt samen met je collega’s binnen een bedrijf of organisatie. Je zit vooral de hele dag voor je beeldscherm en de enige beweging die dag is de loop naar het koffieapparaat. Aan het einde van de dag voel je aan je stijve spieren dat je alweer niet voldoende hebt bewogen. Wanneer je thuiskomt, merk je dat je hoofd moe is en heb je het gevoel dat je beter op de bank kan ploffen om uit te rusten. Bord eten op schoot en de rest van de avond tv kijken. 

Stel dat je samen met je collega’s in je middagpauze een Mindful Lunch Walk zou doen. Met elkaar de buitenlucht in, lekker bewegen, de wind je hoofd leeg laten waaien en een keer een ander gespreksonderwerp.Met elkaar de buitenlucht in en bewust bewegen en genieten. Juist er letterlijk even “tussenuit” en in beweging komen zorgt voor nieuwe energie en ruimte in je hoofd. Hoe fijn klinkt dat?

Tijdens de Mindful Lunch Walk neem ik jou en je collega’s mee voor een enerverende wandeling waar we bewustwordings- en ademhalingsoefeningen doen. Deze helpen je uit je hoofd te komen en te ontspannen. Zodat je daarna met frisse energie en focus weer aan het werk kan gaan. Het mooie is dat de oefeningen en tools die je in de Mindful Lunch Walk krijgt aangereikt, zodanig praktisch zijn dat je ze zelf kunt integreren in je dagelijkse leven.

De mogelijkheden voor een Mindful Lunch Walk kunnen geheel op maat worden gemaakt, naar jullie wensen. Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of we bij elkaar passen.