Walk&Talk

Je loopt al geruime tijd met een onrustig gevoel rond. Je slaapt slecht, piekert veel en je kunt je steeds slechter concentreren. Je kunt er niet goed je vinger op leggen maar iets “knaagt”. Op het gebied van werk of privé. Of zelfs dat is niet eens duidelijk.

Ondertussen ontwikkel je steeds meer spanningsklachtenwaardoor je niet meer tot rust komt en snel geïrriteerd bent. Je bent niet jezelf en je hebt het gevoel dat er zich van alles opstapelt. Je overziet het niet meer en je voelt aan alles dat je behoefte hebt aan helderheid. Je weet alleen niet hoe en waar te beginnen. Je zou weer graag de regie in handen hebben in plaats het gevoel te hebben dat je van alles overkomt.

Hoe zou het zijn als je een persoonlijk en verfrissend coachingstraject zou doorlopen die jou inzicht en helderheid geeft?

Letterlijk doorlopen in dit geval. Want tijdens de Walk&Talk gaan we met jouw vraagstuk op pad, de buitenlucht in. Niet zómaar een ommetje en een goed gesprek, maar een gestructureerde wandeling met de focus op jouw bewuste en onbewuste processen. 

We slaan letterlijk en figuurlijk verschillende paden in die iets van jouw vraagstuk laten zien. Daar help ik je uiteraard bij door vragen te stellen. En soms slaan we een zijweg in om tot verdieping te komen. Elk pad dat we inslaan helpt je dichterbij jouw antwoord te komen. En het mooie is, dat het al lopend bijna vanzelf gebeurt.

Ik neem je mee de buitenlucht in waarbij ik met warme aandacht luister naar jou en jouw verhaal, zonder oordeel. Ik stel vragen die je helpen uitpluizen waarom je de dingen doet, denkt en voelt zoals je dat nu doet. We gebruiken de natuur, de stilte en de ruimte die er door -het letterlijk in beweging komen- gecreëerd wordt om dichter bij jezelf te komen. Wanneer we bijna alle paden hebben doorlopen kijken we samen wat er nodig is om tot verandering te komen. 

De Walk&Talk is geen “dertien in een dozijn” aanpak maar een benadering zoals jij dat op dat moment nodig hebt. Ik beloof je dat je na de wandeling helderheid ervaart waardoor je stappen vooruit kan zetten. Je kunt het heft weer in handen nemen en hebt weer de controle over jouw leven. 

De weg naar binnen is de weg naar buiten.

Locatie

Chalet Helenaheuvel in Doorn of in overleg op een andere locatie

Beschikbare data

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Prijs 

Pakket 1
€250,00

Inbegrepen:
– voortraject via email
– wandeling 2,5 uur
– nazorg via email

Deze wandeling leent zich uitstekend voor het ontrafelen van een dilemma, een knoop door hakken of wanneer je een klankbord nodig hebt.

Pakket 2
€800,00

Inbegrepen:
– 3 x 2 uur wandelen
– werkboek ter reflectie
– online training (5 lessen)

Dit pakket is speciaal voor die mensen die zich al enige tijd onrustig voelen en merken dat het nu tijd is om in te grijpen omdat de kans groot is dat ze anders met een burn-out thuis komen te zitten.

Pakket 3
€1500,00

Inbegrepen:
– 6 x 2 uur wandelen
– werkboek ter reflectie
– online training (5 lessen)

Dit pakket biedt uitkomst aan mensen die al langere tijd worstelen met zichzelf of zelfs al thuiszitten met een burn-out.

Heb je vragen of wil je je aanmelden, vul dan het onderstaande formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.