Mindful Walk Clinic – individueel

Iedereen is tegenwoordig druk, de balans tussen activiteit en rust is vaak ver te zoeken. Hierdoor bestaat de kans dat je het contact met jezelf verliest en je snel meer doet dan je wil of kan. Voor veel mensen is dit herkenbaar maar toch lijkt gas terugnemen of je eens bezinnen een luxe die slechts voor anderen is weggelegd.

Hoe zou het zijn als je eens rustig tijd en aandacht zou besteden aan jezelf? Om je blik juist naar binnen te richten, daar waar de antwoorden liggen?

Heb jij behoefte aan rust en ruimte in je hoofd en heb je al vaker gehoord of gelezen over Mindful Walk, maar twijfel je of de 5-weekse cursus iets voor jou is? Dan is de clinic “Mindful Walk” jouw uitkomst. We zijn heerlijk in de buitenlucht waar je onmerkbaar in je lichaam zakt. Beleef en ervaar tijdens deze proeverij de basistechnieken van de Mindful Walk.

Ervaring is niet nodig, IEDEREEN kan meedoen.

Tijdens de clinic maken we al wandelend kennis met yoga en mindfulness. En we ontdekken wat ademhalingstechnieken teweeg kunnen brengen.

Laat je verrassen en ervaar in deze clinic hoeveel plezier en energie de combinatie van buitenlucht en oefeningen je geeft.

Tegelijkertijd creëer je een heerlijk moment voor jezelf waarin je kan opladen om vervolgens met een positief gevoel naar huis te gaan en na te genieten van deze proeverij. Dat smaakt naar meer!

De clinic duurt anderhalf uur en kost €15,00 pp. Deze wordt gehouden in de prachtige bossen en heidegebieden in de omgeving van Maarn.

Vanwege een volle agenda m.b.t het geven van de 5-weekse Mindful Walks staan er op dit moment geen clinics gepland. Echter zijn er uiteraard wel mogelijkheden om op een gewenst tijdstip te plannen. Wil je meer weten of meedoen, neem dan even contact met met op.

Margreet van der Ploeg:

De mindful walk ‘s ochtends heb ik als heel prettig ervaren. 
Ondanks het feit dat ik regelmatig alleen in het bos loop (dan wel met de hond), was het mooi om extra bewust te worden van de eigen gedachten en ademhaling en van de kleuren, structuren, geuren etc in het bos door de verschillende oefeningen/ spelletjes.
De meditatie-oefening en de daarop volgende stilte-wandeling vond ik extra ontspannend.

Jijzelf straalt een hoop rust en betrokkenheid en energie uit, dank daarvoor!

Loes Heymericks:

Ik heb met veel plezier de clinic Mindful Walk meegemaakt. Het kwam heel vertrouwd bij me binnen. En ondanks de kou met warme gevoelens naar huis gefietst. Het warme gevoel kwam overigens niet alleen van de lekkere thee. Dank je wel.

Eveline Bremmer:

De clinic was ook voor mij als niet-zo-heel-erg-wandelaar erg fijn, heerlijk om buiten te zijn en tegelijk naar binnen gekeerd door de goede oefeningen, dank je wel!