Mindful Walk Clinic groep

Je ziet elkaar te weinig. Iedereen heeft het druk met de overvolle agenda. Je familie of je vrienden en jij zouden elkaar best vaker willen zien, maar dat komt er steeds niet van. Voordat je het weet gaat er zomaar een half jaar voorbij zonder contact. Dat moet anders kunnen, toch? 

Hoe zou het zijn om op een laagdrempelige manier weer even echt met elkaar in contact te komen? Waar plezier voorop staat en we echt iets gaan “doen.”

Misschien ben je op zoek naar een leuke activiteit die je met een groep vrienden of familie kan doen. Waarin een thema centraal staat, bijvoorbeeld: “samenwerken”, “vertrouwen” of “verbinden.”

Misschien wil je juist helemaal geen thema, maar lol maken en quality-time hebben. Kan!

In de Mindful Walk workshop wandel ik met jullie mee en bewegen we vanuit aandacht. We gebruiken hierbij yoga, mindfulness en ademhalingstechnieken die net voor dat stukje “extra” zorgen. 

Het volgen van de workshop staat garant voor plezier in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Met elkaar wandelen als beleving en de verbinding ontstaat als vanzelf.

De kosten. De clinic duurt 1,5 uur en kost €20,00 p.p. inclusief versnapering. En start bij een minimum van 4 deelnemers.

De clinic wordt gehouden in de prachtige bossen en heidegebieden van de omgeving van Maarn.

De clinic kan geheel aan jullie wensen worden aangepast. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of om je aan te melden.

Patricia schrijft:

‘Het was fijn om met de mindful walk mee te doen. Ik vond het een heel ongedwongen en relaxte sfeer. De oefeningen waren leuk en afwisselend. Sowieso heerlijk om een paar uur door het bos te struinen en lekker buiten te zijn, maar het was ook leerzaam en ik merkte dat ik ook erna op dingen lette (zoals de ademhaling) waar ik me anders niet zo van bewust was. Een leuke en leerzame les dus.’